top of page

International Martyrs

Public·188 members

marehis767marehis767
marehis767

Ciao a tutti! Sono sempre alla ricerca di nuovi giochi online dove trovare un'offerta variegata di giochi, specialmente per quanto riguarda. Mi piace provare sia i titoli classici che quelli più innovativi. Mi chiedevo se qualcuno avesse scoperto di recente qualche piattaforma che offre una selezione davvero ampia e di qualità. Non mi dispiacerebbe anche se ci fossero dei bonus interessanti per i nuovi iscritti!

384 Views
kosanip867
2 hours ago

Cesta do Anse Kerlana je sasvim pristojna, asfalt je gladak, tako da će bilo koji obični hatchback doći tamo bez ikakvih problema; SUV definitivno nije potreban. Rezervirali smo automobil putem hrvatske verzije web stranice https://roscar.sc/hr/najam-automobila-praslin/ za naše izlete na razne plaže Praslina i bili smo apsolutno oduševljeni uslugom. Automobil je besplatno dostavljen ravno do vrata našeg pansiona. Uvjeti najma su san svakog putnika: nula pologa, nije potrebna kreditna kartica, nema skrivenih troškova - samo platite u eurima gotovinom prilikom preuzimanja ključeva. Automobil je bio čist i imao je odličan klima uređaj, što je bio spas nakon ronjenja. Zahvaljujući automobilu, stigli smo u Anse Kerlan rano ujutro, dok je more bilo savršeno čisto. Toplo preporučujem ovaj najam!

Edited
bottom of page